Behandelingen

Vind de behandeling die volledig bij uw wensen aansluit

Klik op de behandelingen om ze te bekijken

Botox Behandeling

Botox geeft spieren rust en dankzij het ontspannen van de spieren kunnen we probleemgebieden aanpakken.

Huidverbetering

Alle aangeboden behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde huidverbeteringstechnieken.

Definitief Ontharen

Snel en effectief. Een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen

Fillers

Fillers worden gebruikt om uiterlijke kenmerken van veroudering in het gezicht te verminderen. Iedereen wordt ouder op een unieke manier.

tanden bleken

Uw gezicht is het eerste wat mensen te zien krijgen en een stralende lach is wat men onthoudt. Naast uw handen, is uw gezicht en daarmee uw tanden, uw visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar één keer, dan kun je het toch maar beter goed doen toch ?

Carboxy behandeling

Heb jij last van donkere kringen rondom de ogen en wil je hier graag vanaf? Plan dan een afspraak in via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

XL Hair Behandeling

Word je geconfronteerd met haaruitval, kalende plekken, of merk je dat je haar dunner wordt? Verlang je naar de dagen waarop je je volle haar kon omarmen ? Stop Haaruitval, Start Je Haargroei met XL Hair.

Direct contact

PVL Clinic wil Botox en huidverbeterende behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Onze deskundige cosmetische arts, huidtherapeut is altijd in de buurt met topkwaliteit voor een scherpe prijs.

PVL Golden Glow

Een verjongings serum dat fijne lijntjes en rimpels vermindert. De elasticiteit van de huid verbetert en de natuurlijke celvernieuwing bevordert.

Ontwerp zonder titel 94

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Of plan eerst een gratis Adviesgesprek

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top