Botox

Botox

Botuline toxine (ook wel botox in de volksmond) is een natuurlijk middel dat gebruikt wordt om rimpels te verminderen. Botuline toxine  wordt met name gebruikt om gelaatspieren die de mimiek verzorgen te verslappen. Door deze spierverslapping zijn rimpels nauwelijks tot niet zichtbaar. Tevens wordt botuline toxine ingezet tegen migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren.

De voordelen van PVL Clinic

 1. Kwaliteit en veiligheid 
 2. Nederlands en Europees gecertificeerd
 3. Aandacht en oog voor detail
 4. Natuurlijke resultaten
Voorhoofd 3

botox behandelingen

Vind de behandeling die volledig bij uw wensen aansluit.

Klik op de behandelingen om ze te bekijken

Rimpels ontstaan met name op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is. Door de spieren met botox te injecteren, ontspannen ze en trekken minder samen. Hierdoor wordt de huid gladder en zijn de rimpels nauwelijks zichtbaar. Onze Injectable artsen streven naar het behoud van de natuurlijke uitstraling van het gezicht, waarbij het er jonger en zachter uitziet. Klik op een behandeling om ons advies te bekijken.

 • In één behandeling 5 jaar jonger
 • Weer een stralende gezichtsuitdrukking
 • Spieractiviteit herstelt zich volledig

 

Natuurlijk eiwit

Ons antirimpelmiddel is een natuurlijk eiwit, afkomstig van de bacterie clostridium  botulinum. Dit eiwit heeft de unieke eigenschap dat het spieren kan ontspannen. Een uitkomst wanneer je last hebt van spasmes of andere ongewenste spieraanspanning. Botox wordt door neurologen en revalidatieartsen dan ook al ruim 40 jaar gebruikt.

Wij kennen botox vooral van injectable toepassingen. Die mogelijkheid werd overigens bij toeval ontdekt. Artsen die een vrouw met ooglidspasmes behandelden met botox, zagen tot hun verrassing het gunstige effect op rimpels. Rimpels ontstaan door onze gezichtsspieren veel te gebruiken. Ontspan je de spieren met botox, verminderen (85 tot 95%) of verdwijnen de rimpels.

Woman beauty

Nazorg en verzorging

 • Geen make-up opbrengen gedurende 4 uren
 • Geen gezichts – en lichaamsmassage die dag
 • Geen zware oefeningen die dag
 • Liever niet liggen de eerste 4 uur na de behandeling
 • Veel glimlachen en fronsen een paar uur na de behandeling
 • Vermijd zure gezichtsproducten gedurende 24 uren

Wat kunt u na de behandeling verwachten? 

Direct  na de ingreep is er soms niets te zien. Soms kan er wat roodheid en kleine bobbeltjes ontstaan en verdwijnen snel. De meeste patiënten konden tijdens hun lunchpauze langskomen zonder dat collega’s iets merkten. Het effect zal meestal na 5 tot 14 dagen optreden. Daar moet u wel rekening mee houden bij het maken van vervolgafspraken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top