carboxy behandeling

Carboxy behandeling

Donkere kringen onder de ogen, fijne lijntjes, striae, acne littekens en cellulitis. Het is een behandeling waarbij onderhuids koolstofdioxide (CO2) gas wordt ingespoten met injecties. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren.

Door het injecteren van kleine hoeveelheden koolstofdioxide net onder huid, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit leidt tot een toename aan zuurstof en voedingsstoffen naar dat gebied, die resulteren in herstellende processen. Hierbij wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

De behandeling heeft geen of nauwelijks een herstelperiode en duurt vaak slechts 20 minuten. Kortom, carboxy therapie is een eenvoudige en veilige behandelmethode voor een mooie, jonger uitziende huid.

Heb jij last van donkere kringen rondom de ogen en wil je hier graag vanaf? Plan dan een afspraak in via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

carboxy

€50

Vanaf prijs

20 Min

Tijdsduur

3-6 behandelingen

 

Carboxy behandeling in de praktijk

 
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top