Fillers

Fillers

Fillers worden gebruikt om uiterlijke kenmerken van veroudering in het gezicht te verminderen. Iedereen wordt ouder op een unieke manier. Dit is een mooi en natuurlijk proces als u zich daar goed bij voelt. Uiteindelijk draait alles om een goed en zelfverzekerd gevoel. Indien u zich stoort aan rimpels of een slappere huid, of er zelfs onzeker van wordt, kunnen we het verouderingsproces vertragen met behulp van fillers.

Wij voeren al behandelingen uit vanaf 30 minuten

  1. Wordt goed verdragen, vrijwel pijnloze behandeling
  2. Direct zichtbaar resultaat
  3. Nagenoeg geen last van bijwerkingen
portrait of woman getting botox injection in lips isolated on white

Fillers worden gebruikt om het verloren volume in het gezicht aan te vullen of te herstellen. Iedereen die ouder wordt merkt dat de huid minder veerkrachtig kan worden en kan verslappen, wat zorgt voor ongewenste plooien en rimpels. Met behulp van fillers worden deze ongewenste plooien en rimpels opgevuld en contouren in uw gezicht hersteld en geaccentueerd. U kunt hierbij denken aan het herstellen van volume van de jukbeenderen en wangen, het corrigeren van hangende mondhoeken  (deze noemen we ook wel marionetlijnen), het verstrakken van de kaaklijn of het accentueren van de kin. Fillers worden ook gebruikt om de lippen meer volume te geven. Uw gezicht krijgt in één of meerdere behandelingen weer de balans terug met natuurlijke contouren en een gladdere en stevigere huid, waardoor u zich beter in uw vel voelt.

Zijn fillers veilig?

Bij PVL Clinic wordt enkel gebruikgemaakt van A-merk afbreekbare fillers, gebaseerd op hyaluronzuur. Hierdoor is een allergische reactie zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is de filler, indien nodig, oplosbaar. Door jarenlang intensief internationaal wetenschappelijk onderzoek weten we dat een behandeling met fillers zeer veilig is.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een vorm van injectables en bieden uitkomst wanneer u tekenen van veroudering in het gelaat wilt verminderen of verzachten. Na een behandeling met fillers ervaart u een gladdere en strakkere huid met minder rimpels en meer volume. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die ook van nature voorkomt in ons lichaam. Door fillers krijgt u meer volume in uw lippen of in uw gezicht, wat resulteert in een jongere uitstraling. Fillers zijn een noninvasieve oplossing voor een facelift, er is geen tot minimale hersteltijd en het creëert natuurlijk resultaat. Hierdoor zijn fillers erg populair.

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA range is de laatste ontwikkeling van Teoxane. Een filler die 50% minder BDDE bevat dan andere fillers. RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid (veerkrachtig hyaluronzuur). De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Eén van de uitgangspunten voor deze revolutionaire ontwikkeling is de wens van de consument. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van hen immers fundamenteel.

Binnen de RHA range heeft men de keuze uit:

  • Teosyal RHA 1: Oppervlakkige lijntjes
  • Teosyal RHA 2: Rimpels
  • Teosyal RHA 3: Diepere rimpels, neuslippenplooi
  • Teosyal RHA 4: Volume
  • Teosyal RHA Kiss: Lippen
Oorspr. grootte pvl golden glow 3

Eigenschappen van RHA

De Teosyal RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen.

 

Nazorg en verzorging

Na de filler behandeling kan de huid ter plaatse wat rood zijn en kunt u last krijgen van zwelling(en). Om deze zwelling te beperken en de kans op blauwe plekjes te minimaliseren, wordt het behandelde gebied indien nodig direct na de behandeling gekoeld. Uw huid kan de eerste dagen na de behandeling wat gevoelig zijn en lichte blauwe verkleuringen vertonen als gevolg van de prikken. Dit is normaal en neemt na een aantal dagen weer af. Bij blauwe plekken adviseren wij u om blootstelling aan de zon te vermijden om pigmentvlekken te voorkomen. Tevens raden wij u aan om sauna, zonnebank en andere schoonheidsbehandelingen uit te stellen tot 2 weken na de behandeling in verband met toename van zwelling en infectiegevaar. Na twee weken is de filler geheel in het weefsel gesetteld.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top