Huidverbetering

Huidverbeterende behandeling

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Je bent niet de enige. De huid is namelijk het grootste orgaan van ons lichaam en kan eigenlijk altijd wel een oppepper gebruiken. Onze huid wordt immers elke dag blootgesteld aan allerlei externe invloeden. Daarnaast neemt de huidkwaliteit (helaas) af naarmate we ouder worden. Dit komt omdat de mate van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid afneemt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Voorbeelden hiervan zijn filler en botoxbehandelingen. Maar wist je dat er ook andere behandelingen mogelijk zijn voor huidverbetering? Een huidverbeterende behandeling met Profhilo of Belotero Revive werkt anders dan een botox- of fillerbehandeling. Profhilo en Belotero Revive verstevigen en verbeteren de huid namelijk op natuurlijk wijze.

Profhilo

Een Profhilobehandeling is geschikt voor iedereen die huidveroudering of huidverslapping op natuurlijke wijze wil tegengaan. Natuurlijk? Jazeker. Profhilo bevat namelijk puur hyaluronzuur.

Belotero Revive

Belotero Revive is een uniek product; het is speciaal gemaakt voor de huid die nog geen of weinig tekenen van huidveroudering vertoont. Dus als je nog geen of weinig rimpels hebt en deze wilt voorkomen in de toekomst, dan is dit de perfecte behandeling voor jou. Na de Belotero Revive heb je een hele gladde huid die intens gehydrateerd is. It’s your time to SHINE!

beauty
profhilo 1
BEL Logo REV RGB

Behandeling boeken

Heb jij last van donkere kringen rondom de ogen en wil je hier graag vanaf?

carboxy
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top