Lipflip

Wat is een lip flip?

De Lip Flip behandeling is voor degene die liever (nog) geen fillers wil en de natuurlijke vorm van de lippen wil accentueren. De Lip Flip behandeling is een botox behandeling, waarbij een kleine hoeveelheid botox in de liprand wordt geïnjecteerd.  Voor de Lip Flip behandeling behandelen we je lippen met botulinetoxine (beter bekend als Botox). Door deze spierontspanner te injecteren aan de bovenrand van je lip verslappen bepaalde spiertjes in de lip waardoor een subtiele krul van de lip ontstaat.

Zonder titel 1280 x 1080 px 1280 x 800 px 1280 x 1000 px 5

€60

Vanaf prijs

20 Min

Tijdsduur

3-5 Mdn

Effect

Wat is het effect van botox lip flip?

Rond onze mond en ook in de lippen bevinden zich spieren. Deze spieren zorgen ervoor dat we ons gezicht en onze mond kunnen bewegen. Ze zijn heel erg belangrijk voor de uitdrukking en het functioneren van ons gezicht.

Botox is een medicijn dat spieren laat ontspannen. De gedachten achter de lip flip is dat de botox wordt geïnjecteerd in de lippenrand en soms ook boven de bovenlip. De spieren ontspannen iets en de lip zal meer uitdraaien naar buiten. De lip gaat er daardoor voller uitzien. Het effect van deze behandeling is echter beperkt. 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top