Over ons

6e70ea57 3c67 42b3 910b 644c7789bcf6

missie

PVL Clinic wil Botox en huidverbeterende behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Onze deskundige cosmetische arts, huidtherapeut is altijd in de buurt met topkwaliteit voor een scherpe prijs.

We beschouwen je als onze vriendin (of vriend natuurlijk) en zien jou het liefst stralend en tevreden bij ons de deur uitgaan. Wij houden niet van ‘plastic faces‘ maar gaan voor een natuurlijk resultaat. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan ben je van harte welkom bij ons!

PVL Clinic

pERSOONLIJKE AANDACHT EERLIJK ADVIES DUIDELIJKE VERWACHTINGEN EN EEN NATUURLIJK RESULTAAT VOOR ELKE KLANT 2

Over PVL clinic

7 jaar zijn we met plezier werkzaam in cosmetische Injectables.

Wij beheersen de techniek Botox en zijn hier gericht in gespecialiseerd. Middels diverse trainingen, cursussen en congressen blijven wij  up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. Hierdoor hebben we een groot esthetisch inzicht ontwikkeld. Ons streven is een stralende, frisse, maar vooral natuurlijke uitstraling van de patiënt.

We nemen ruim de tijd voor een consult en zijn erg bedreven in transparante en duidelijke communicatie. De vele klanten die al voor zijn gegaan spreken voor zich.

Kernwaarden

Kwaliteit, veiligheid en service

Kwaliteit, veiligheid en service PVL Clinic is expert op het gebied van botox, ontharing en huidverbeterende behandelingen. Bovendien werken we uitsluitend met een cosmetisch arts en A-merken injectables. Omdat we kwaliteit, veiligheid en service het allerbelangrijkste vinden, word je altijd van A tot Z begeleid in het behandelingsproces. Ook bieden we je een gratis adviesgesprek en nacontrole aan.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top