Tanden Bleken

Ga voor een stralende witte lach

Is je glimlach zijn glans verloren of ziet hij er verkleurd uit? Zelfs de meest gezonde glimlach wordt na verloop van tijd dof, maar wees niet bang! Bij PVL Clinic zijn onze bleekopties precies wat u nodig heeft om uw glimlach een boost te geven.

Hoeveel zullen mijn tanden witter worden?

Dat hangt af van uw probleem. Degenen met veel vlekken (die kunnen ontstaan door koffie of roken) zullen een heel groot verschil zien in de schaduw van hun tanden. Sommigen hoeven hun glimlach misschien maar een paar tinten lichter te maken. Ongeacht uw situatie, we zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing kiest voor uw gewenste glimlach!

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wij beginnen met het doornemen van uw verwachtigingen en mogelijkheden. Daarna zullen wij uw gebit controleren op alle aspecten, die voor het tanden bleken van belang zijn. Dan nemen wij de kleur van uw tanden op, zodat we deze na de behandeling nog een keer op kunnen nemen om dan het resultaat te kunnen vergelijken.

Wanneer u besluit een behandeling te ondergaan, krijgt u een beschermende laag van vitamine E op uw lippen. U krijgt gedurende de behandeling een mondspreider in, om uw tanden vrij te houden van uw lippen. Wij brengen een gel aan op uw tanden en deze zal worden geactiveerd door een lamp die op enkele centimeters van uw gebit geplaatst zal worden. De lamp wordt niet warm. Een witter effect zal bewerkstelligd worden door de lamp.

De totale behandeling zal ongeveer 1 tot anderhalf uur duren (inclusief intake) Tijdens de behandeling kunt u lekker ontspannen.

Wanneer u klaar bent, kunt u uw nieuwe glimlach bewonderen in de spiegel!

046e87a7 24a9 4725 a960 cc643c5eaf3f

€15

Vanaf prijs

20 Min

Tijdsduur

2-3 Jaar

Afhankelijk eet en drinkgewoonten. En of je wel of geen roker bent.

 

Uw voordelen

  • 100% Kwaliteit: Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Zij zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege de perfecte resultaten.
  • 100% Veilig: Wij bleken tanden op natuurlijke basis (peroxidevrij). Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen. Daarnaast is onze bleekgel pH neutraal en komt het de mondflora ten goede: het vermindert namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen.
  • 100% Hygiënisch: Al onze producten zijn voor éénmalig gebruik. Wij werken volgens de hygiëne regels van de Werkgroep Infectie Preventie.
  • Direct Resultaat: In één behandeling direct zichtbaar resultaat voor een witter gebit.
  • Scherpe tarieven.
  • Deskundig advies door goed opgeleide (gecertificeerde) tandcosmeticus.
Zonder titel 1125 x 1400 px
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top