XL Hair® Behandeling bij PVL Clinic Eindhoven

Heb je last van haaruitval? Ontdek de XL Hair® behandeling bij PVL Clinic Eindhoven!

Word je geconfronteerd met haaruitval, kalende plekken, of merk je dat je haar dunner wordt? Zie je steeds meer hoofdhuid tussen je haren en wil je jouw inhammen weer laten groeien? Verlang je naar de dagen waarop je je volle haar kon omarmen en wil je afscheid nemen van haarpoeders, sprays en pruiken? Bij PVL Clinic in Eindhoven begrijpen we de impact van haarverlies op je zelfvertrouwen.

Brown Minimalist Skincare Before After Collage Instagram Post 8

€150

Per behandeling

45 Min

Tijdsduur

1-6 behandelingen

 

Ontdek de XL Hair® Booster

Met de XL Hair® behandeling bij PVL Clinic in Eindhoven stimuleren we op natuurlijke wijze haargroei en stoppen we haaruitval binnen slechts drie maanden! Onze XL Hair® Booster, rijk aan hyaluronzuur, vitaminen en groeihormonen, voedt en reactiveert haarfollikels, waardoor nieuw haar wordt gestimuleerd. Je ervaart niet alleen het stoppen van haaruitval, maar ook een verbetering van de algehele conditie van je hoofdhuid en de groei van mooi, dik haar.

Hoe werkt de XL Hair® Behandeling?

Bij PVL Clinic in Eindhoven passen we de XL Hair® behandeling toe met behulp van microneedling, waarbij oppervlakkige injecties de doorbloeding van de hoofdhuid bevorderen. Een slechte doorbloeding is een van de veroorzakers van haaruitval. Onze behandeling zorgt voor lokale voeding en verbeterde doorbloeding, wat de haarfollikels activeert en stimuleert.

XL Hair®: De Oplossing voor Diverse Haarproblemen

PVL Clinic behandelt haarproblemen zoals Alopecia Androgenetica, Alopecia Areata, en andere niet-verlittekende vormen van haaruitval. Voorwaarde voor een XL Hair® behandeling is de aanwezigheid van haarfollikels. Allergieën voor bestanddelen, verlittekende vormen van alopecia, wondjes, huidziektes of infecties kunnen echter redenen zijn om niet behandeld te kunnen worden.

Maak een Vrijblijvende Afspraak bij PVL Clinic Eindhoven

Wil je de XL Hair® behandeling ervaren in Eindhoven? Bij PVL Clinic staan deskundige professionals voor je klaar. Onze behandelingen, aangepast aan jouw behoeften, hebben bewezen resultaten. Maak een vrijblijvende afspraak om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen je haar doelen te bereiken.

Brown Minimalist Skincare Before After Collage Instagram Post 6
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top